Recent Posts

Wednesday, October 07, 2009

Quinny Malaysia Fever

"Eh cantiknya stroller ni," kata saya kepada Ijan waktu kami keluar berjalan-jalan ke town semalam. Ijan pun suka tengok stroller ni. Design egronomik dan buatannya pun halus. Ringan dan mudah dilipat.

Harga boleh tahan juga. Baru dua kedai yang jual stroller jenama Quinny di Kuopio.

Mungkin tahun depan kalau ada rezeki lebih bolehlah beli satu. Sesuai digunakan especially waktu summer dan masa nak balik ke Malaysia bercuti.






5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

yup...waktu tuh nanti mikael sure dah lasak and suka berjalan2...waahhh...can't wait!:)

* tahun depan tuh tak lama lagi je...

ain said...

stroller yg cam ni dh makin popular kat msia.

Watierman said...

sekarang semuanya dah canggih...ada Mac Larren lah...ingat kan F1 aje...haha..stroller pun ada macam2..Combi..& tah apa2 lagi...siap cetak duit jer banyak2!!!

MrMrsFaiz said...

Cheryna,tahun depan insya-allah bulan Disember. Can't hardly wait. :)

Kak Ain,orang Malaysia suka yang cantik. Bab kata bidalan, dari mata turun ke hati. Sebab tu dalam kajian ada tulis orang Malaysia pilih kereta berdasarkan bentuk kereta mana paling cantik. :)

Kak Watie,bab mencetak duit tu yang susah kan. Kalau gaji di Malaysia sebulan Euro3,000 bestnya. ;)

pixen said...

I got one Quinny Zapp with Maxi Cosy Baby Carrier (both can fit together with Maxi Cosy adapter tht comes with Quinny Zapp) for my son too. Light weight (for travelling is effortless and comes with a bag) and 2 x folds...can easily fit into my Mini car :-D I got it at special price in Penang for both about 1,600 MYR at that time @ Bebe world (Burmah Rd, nex tdoor to a well known Aquarium Fish seller). Can see the products in MotherCare @ Gurney Plaza as well.

Post a Comment