Recent Posts

Friday, September 04, 2009

Mama dan Baby Mikael Makin Sihat

Insya-allah sehari dua lagi boleh balik ke rumah. Ijan dan Mikael makin sihat. CRP dah drop down significantly.

Duduk di hospital rasa macam di hotel pula. :)

Tapi di rumah juga yang paling best.

Looking forward to cook some makanan berpantang.

5 comments:

CikMin said...

alahmdulillah....ijan dah mikael dah makin sihat...pasni balik rumah...kasi pantang kan ijan tu betoi2 ye faiz...tuk laun berpantang tu..boleh gak masakkan singgang ikan tuk ijan..wat pekat2 sket..

HaSue said...

nanti balik umah jangan aktif sangat wat keje yer ijan..
Rasa memang boleh wat keje..tp masa nih laa bagi faiz wat keje2 umah..kan faiz kan..
ijan,walaupun rasa boleh,ini masa ijan betul2 berehat tau..biar betul2 sihat..at least after 3 weeks baru ok..hee

Kan faiz kan...manja2kan lah wife kesayangan tu :)

Ili Saharudin said...

semoga kak ijan dan baby mikail shat2 selalu yer~

ain said...

Alhamdulillah mummy n baby are okay. take care of her n little mikael. kim salamkat ijan.

psst...selamat menjadi tukang masak!!

Watierman said...

Salam Faiz & Ijan...dah macam orang lepas pantang si kecik tu...biji mata dah terbeliak tengok tu....moga kalian berbahagia dgn anugerahnya...& jaga makan minum elok-elok!

Post a Comment