Recent Posts

Saturday, September 05, 2009

Still At Hospital



Start kami ke hospital 31 Ogos 2009 sampai hari ini dah seminggu bermukim. Esok doktor akan bagitau sama ada kena stay untuk 3-4 hari lagi ataupun dah boleh balik ke rumah.

So far antibiotik yang diberikan beri kesan positif. Hanya tunggu lab test untuk pastikan Mikael bebas dari sebarang infections.

4 comments:

ain said...

wow...lama gak kena stay kat hospital. is it normal procedure??

psst...geramnya tengok pipi mikael!!!

HaSue said...

ermm..mesti x sabar rasanya nak balik umah kan.. akak dulu 9 hari duk hospital ms lahirkan anak pertama sebab kuning(jaundis)hehe... memang x sabar2 nak balik umah..
Nih daddy mikael mesti excited nak mikael tdo atas katil sndiri ek..hehe.. takpe la,yg penting baby sihat sepenuhnya..

P/s:satu lg akak dulu kan,mesti nak ambik gamba aksi anak jer..kalo boleh nak amik setiap step dia membesar..best2 :)

Ili Saharudin said...

x sabar nak balik ek? takpe, sabar2 kan yer.baik tau kak ijan n baby shat2. baru puas hati nak balik nanti. doa u guys bertiga shat2 selalu yer.tc

Ili Saharudin said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment